Üzümlü | Belediyesi
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Rahmet ve Özlemle Anıldı

İlçemiz Hükümet Konağı önünde Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenkleri Atatürk Anıtına sunuldu. Saatler 09.05’i gösterdiğinde 2 dakikalık siren eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Bayraklar yarıya indirildi. Öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması ile program sona erdi. Cumhuriyet’imizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 82. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de düzenlenen törenlerle Rahmet ve özlemle anıldı. İlçemiz Hükümet Konağı önünde Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenkleri Atatürk Anıtına sunuldu. Saatler 09.05’i gösterdiğinde 2 dakikalık siren eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Bayraklar yarıya indirildi. Öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması ile program sona erdi.

• admin, Ocak 12 2021
  • 0 yorum