Üzümlü | Belediyesi
Son Başbakanımız sayın Binali Yıldırım Belediyemize Ziyaret

Son Başbakanımız sayın Binali Yıldırım Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı'yı makamında ziyaret etti. Başkan Sazlı, Yıldırım'a yaptıkları projeleri ve çalışmaları anlattı.

Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı Binali Yıldırım'a ilçede gerçekleştirilen projeler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Ahmet Sazlı ilçenin önemli bir büyüme ve gelişme içerisinde olduğunu, yaptıkları çalışmalarla büyüyen Üzümlüyü kalkındırmaya çalıştıklarını söyledi. Binali Yıldırım ise Üzümlü 'de yapılan çalışmalar ve kat edilen gelişmeler için Başkan Ahmet Salı'yı tebrik etti. Üzümlü 'ün gelişmesi ve yeni projeler için her zaman destek verileceğini kaydetti. Ziyarette Üzümlü belediye Başkanı Ahmet Sazlı, Binali Yıldırım'a günün anısına tablo hediye ederken, hatıra fotoğrafı çekindiler.

• admin, Ocak 12 2021
  • 0 yorum