Üzümlü | Belediyesi
Belediyemiz 3 yıllık toplu iş sözleşmesi imzaladı

Üzümlü Belediyesi iştiraki Cimer Elektrik Temizlik Hizmet Nakliyat İnşaat San. ve Tic. A.Ş. Şti. arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri olumlu sonuçlanarak imza altına alındı.

Toplu iş sözleşmesi Erzincan Şube Başkanı Harun Mutlu ile Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı arasında imzalandı. 3 yıl geçerli olacak toplu iş sözleşmesi kapsamında üyelerimizin taban ücretleri birinci yıl ilk altı ay brüt 130 TL’ye yükseltilirken, ikinci altıncı ay ücretlere %5 oranında zam yapıldı. Sözleşmenin ikinci ve üçüncü yıllarında ise gerçekleşecek enflasyon oranı artı %2 oranında zam yapılması konusunda anlaşmaya varıldı. Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Erzincan Şube Başkanı Harun Mutlu, “Toplu iş sözleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sendika olarak amacımız hem belediyelerin hem de üyelerimizin menfaatlerini eşit oranda korumak. Sözleşmenin üyelerimize ve belediyemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

• admin, Ocak 12 2021
  • 0 yorum